Læs
mere
Gå til Referencer

Wunderly

Website m.m.

Et kreativt webbureau

Wunderly er et kreativt webbureau, der ligger i hjertet af Odense – Bureauet består pr. Juni 2018 af et team på 7 ildsjæle, der virkeligt brænder for deres fag.

Wunderly har alle kompetencerne inhouse, hvilket gør at de altid kan rykke hurtigt på diverse opgaver, om det er Udvikling, Websites, SEO eller SoMe-Marketing.

Nyt & lysere website

Wunderly var ikke 100% tilfreds med deres gamle website, da det var for mørkt & upersonligt – Derfor var målet med det nye website, at få noget mere personlighed ind på sitet, samtidigt med at det blev lyst & lækkert.

Måden vi opnåede dette på var ved kun, at bruge billeder som vi selv havde taget, til alt undtagen referencer & blog-indlæg.

Brugervenligheden i fokus

For at optimere det nye website så godt som muligt, brugte vi den data som vi via det gamle website, havde indsamlet. Derudfra kunne vi optimere ting så som Navigation, PageSpeed osv. En anden form for brugervenlighed, som jeg fokuserede en del på var, at optimere WordPress kontrolpanelet – Så det var nemt og overskueligt, og foruden alt det unødvendige WordPress har tendens til at tilføje.

Jeg sørgede også for, at det var så nemt som muligt, at oprette nye Referencer, Kunder & Blog-indlæg – Hvilket til tider på det gamle website, kunne være en smule besværligt.

Helt fra bunden

Jeg stod ikke kun for design af det nye website, jeg stod nemlig også for udviklingen – Websitet er udviklet helt fra bunden, som et 100% Custom WordPress Tema. Grunden til dette var primært, at udstråle seriøsitet, professionalisme & viden. Dette opnåede vi ved, at gøre meget ud af de små detaljer, så som hover-effekter, animation & andre små gestures.

Se flere referencer