Stefan Bay Jensen

Beskrivelse

På denne opgave, kan du følge med i hvilke ændringer, jeg har lavet til mig selv og min portfolie.

1. Version

Dette er den første version af “Stefan Bay Jensen”, der er lavet i 2016, da jeg startede på mediegrafiker uddannelsen. Logoet var dengang mere farverigt, og ungt, og meningen var at det skulle være et S , som i Stefan, hvor der dryppede maling ned over det, for det meste troede folk dog, at det var blod… Websitet var dengang udviklet med et wordpress tema, da jeg ikke var sikker nok i kodning til, at kode det selv.

2. Version

I 2. Version, ligner det ikke, at der er sket det store, men det er der. Websitet er blevet hard-coded i HTML / CSS. Det gjorde jeg fordi jeg ville give mig selv en udfordring, hvor mine kodeevner virkelig kom på en prøve.

3. Version

I 3. Version skete der en del, jeg valgte at redesigne mit logo, så det blev mere “business” agtigt, og minimalistisk. Jeg valgte også at lave et helt nyt website, da jeg ikke følte at det nye logo passede på den gamle portfolie. Websitet blev også her hard-coded i HTML / CSS & JS.

4. Version

Den 4. Version er mit nuværende website, det ligner måske ikke at der er sket det store fra 3. – 4. Version, men tro mig der er sket en del. Jeg var træt af, at det tog lang tid for at ligge portfolie ting op på min gamle, og derfor har jeg denne gang valgt at kode mit helt eget WordPress tema, som jeg ingenting vidste om før jeg gik igang. Dette var en god og sjov udfordring for mig selv, da jeg ved, at jeg nu kommer til at bruge mindre tid på, at ligge ting op på min portfolie.