Læs
mere

Stefan Bay Jensen
Hvem er jeg?

Jeg er en ung gut på 20 år, der lever og ånder for at blive mediegrafiker – Det hele startede med at jeg begyndte, at interessere mig for billedmanipulationer, og blev derigennem introduceret til Adobe Photoshop. Som årene gik, blev jeg mere og mere nysgerrig på, om man rent faktisk kunne leve af dette – Og rigtigt nok, det kunne man.

Derfor startede jeg i januar 2016, på mediegrafikeruddannelsen i Odense – I en alder af blot 16 år, hvilket jeg ikke har fortrudt.

En fantastisk arbejdsplads

I januar 2019, startede et nyt eventyr hos Grafikr ApS i Randers, hvor jeg i den forbindelse også skulle flytte dertil, hvilket jeg ikke har fortrudt. Kunne du tænke dig at læse mere om Grafikr, eller blive en del af holdet? Så klik her  – Vi søger hele tiden nye kollegaer.

WordPress entusiast

WordPress er et fantastisk værktøj til små, så vel som store virksomheder. Det gør det nemt for alle, at oprette & designe en hjemmeside – Selvom det hele dog ikke bliver lige pænt.

Jeg har specialiceret mig i at kode WordPress temaer helt fra bunden, men er selvfølgelig stadigvæk ikke bleg for at lave en simpel opsætning eller tilpasning, af et købt tema.

Fritidsfotograf

Når jeg hverken designer eller koder, så nyder jeg at være ud og skyde – Altså med mit kamera. I de seneste par år har jeg haft en mindre interesse, for fotografier & fotografering. Vil du se nogle af mine skud? Så klik her